Fiskekort til Skjern Å

Køb fiskekort til Skjern Å

Fiskeriet i Skjern Å og naturen langs åen er meget varieret. Øverst i åen er der skov, hede og bakker – længere ude mod Ringkøbing Fjord, grønne frodige enge.

Vil du fiske i Skjern Å er der flere muligheder. Du kan enten melde dig ind i en af de foreninger, der har fiskeri, hvor du kunne tænke dig at fiske, så må du fiske i hele fiskesæsonen – eller du kan købe årskort, ugekort eller dagkort til foreningernes fiskevand.

Køb fiskekort til Skjern Enge

Skjern Enge er fangstmæssigt åens bedste fiskevand. Det er her på de kendte stykker ved Albæk, Kodbøl, Lundenæs og Ånum, de fleste laks i Skjern Å fanges. Her støder du på den hugvillige blanke opgangslaks, når den netop er gået ind i åen. Køb fiskekort til Skjern Enge

Fiskekort til Skarrildhus-stykket

Skarrildhus-stykket er formet i istiden med bakker, dale og vild natur, Skjern Åens smukkeste fiskevand. Her finder du laks på standpladser, i huller og foran ahlknuder – med også stålblanke opgangslaks på gang. Køb fiskekort til Skarrildhus-stykket.

Fiskeri hele fiskesæsonen igennem

Melder du dig ind i en af lystfiskerforeningerne ved Skjern Å kan du fiske sæsonen igennem og drage fordel af foreningens arrangementer og tilbud. Hvilke foreninger, der har fiskeret og til hvilke strækninger, kan du læse om på de forskellige foreningers hjemmesider.

Lystfiskerforeningen af 1926

Herning Ikast Lystfiskerforening

Skjern Å Dalens Lystfiskerforening

Borris Fiskeriforening

Sdr. Felding Lystfiskerforening

Fiskekort til Skjern Å kan desuden købes på campingpladser, hos købmænd langs åen og i Laksens Hus ved Borris. Men du kan også købe fiskekortene i de lokale grejforretninger, Korsholm i Skjern og FiskNu i Tarm. Desuden kan du købe fiskekort på nettet hos www.fiskekort.dk

Husk at alle fangster skal indrapporteres.

Med et fiskekort til Skjern Å fanger du måske drømmefisken.